Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Make-Up

Review trusă de farduri Sleek

Astăzi am să vă vorbesc despre trusa de farduri de la Sleek care actualmente se bucură de succes datorită raportului caltate-preț.
Am cumpărat trusa în speranța că am să vă vin în ajutor cu fotografii reale, opinii personale, plusuri și minusuri despre acest produs pe care poate doriți să îl achiziționați în viitorul apropiat.

Trusa Sleek Au Naturel, am achiziționat-o din magazinul Spehora la un preț foarte mic (în jur de 60 Ron). Am văzut-o acum ceva timp la o prietenă, apoi am o observat că o mulțime de fete pe grupuri despre make-up cereau păreri sincere despre acest produs.

fard-6-3

fard-1

Personal mă declar mulțumită de trusa de farduri Sleek, deoarece prețul este unul foarte mic iar calitate suprinde plăcut.
Ca și rujurile, fardurile Sleek mi-au lăsat o părere destul de bună, motiv pentru care simt nevoia să vă încurajez dacă doriți să o achiziționați dar aveți încă îndoieli.

Fardurile de culoare închisă se observă extrem de bine și arată foarte frumos și concentrate. Cele naturale, deschise ca și nuanță… nu se obeservă prea mult, probabil este primul minus al acestei truse.

În fotografia de mai jos puteți observa destul de clar cât de stinse sunt culorile deschise, aproape că nu se observă mai deloc. Însă supriza este că aplicate în jurul ochilor, se observă chiar frumos.

primele-6

Lăsând la o parte culorile deschise, cele închise se observă foarte frumos și sunt foarte pigmentate. Făcând o comparație cu Make-up Revolution London, pot spune că la partea de culori închise este mult mai calitativă trusa Sleek.
Din imaginea de mai jos puteți observa cât de pigmentate și concentrate sunt culorile închise și cele sidefate.

farduri-6-2

Având în vedere că vorbim despre o trusă de farduri destul de ieftină, nu putem să cerem prea multă calitate. Chiar și așa, fardurile Sleek merită investiția pe deplin.

Am ales paleta Au Naturel deoarece nu prea iubesc sidefurile, astfel m-am orientat spre modelul cu cele mai multe culori mate.

Mai jos am să vă las și lista cu ingredientele pe care le conține. Chiar dacă nu îmi sună cunoscute denumirile sau ce efecte pozitive/negative au aceste ingrediente asupra pielii, v-am lăsat poză pentru cele care doresc să știe și se pricep. (Click pe poză pentru a mări imaginea)

fard-final

În concluzie, trusa de farduri Sleek merită investiția pe deplin deoarece prețul este unul pe măsura calității. Dacă aveați reținere cu privire la calitatea acestor farduri, vă asigur că pentru prețul mic, SLeek face minuni.

Este ușor de luat în bagaj când vine vorba de vacanțe, pentru mine asta reprezintă un plus, deoarece călătoresc și am nevoie d eproduse de mărime medie care să-mi încapă în portfard.

Dacă aveți alte întrebări sau curiozități, putei lăsa mai jos un comentariu și am să vă răspund cu drag!

Leave a Response