Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Make-Up

Review – Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture

Pentru că doar ce m-am întors dintr-o minunată escapadă într-un loc absolut fabulos, mai exact insula Malta, m-am gândit să revin în forță pe blog cu un articol, culmea… nu despre impresiile de călătorie, ci despre un ruj testat recent care mi-a plăcut la nebunie. Am să scriu și despre city-break-ul din Malta, dar peste ceva zile.

Revenind la review-ul meu de azi, m-am gândit că ar fi foarte bine să împărtășesc cu voi experiența mea cu rujul mat Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture.

Mereu m-au atras rujurile mate, însă niciodată nu am găsit unul pe gustul meu, mai exact ce-l oprea să fie ceea ce-mi doresc era calitatea. Nici fană a culorilor țipătoare nu sunt, ceea ce înseamnă că mereu mi-au plăcut rujurile nude, subtile care dau buzelor un aer delicat, motiv pentru care am ales nuanța 6 Rose Bergamasque. (Click pe poză pentru Zoom)

Am mers acum două săptămâni în Douglas și mi-am achiziționat Rujul Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture, special pentru a-l testa și chiar speram să fie ceea ce caut de mult. Deoarece nu este deloc un ruj ieftin, m-am gândit că trebuie să am ceva așteptări.

Încep să vă descriu încă de la recipient. Arată pur și simplu extraordinar și se vede calitatea înainte să-i deschizi capacul. Cred că m-a convins numai prin faptul că are un design atât de elegant și de bun gust. Rujul are 3.8 g și este destul d eușor de transportat în geantă sau portfard. Ador cosmeticele de calitate când vine vorba de conținut dar și de ambalaj. (Click pe poză pentru Zoom)

Am constatat în cele două săptămâni de când îl folosesc că-mi place la nebunie, cel mai probabil datorită texturii fine, cremoase și ușurinței cu care se aplică pe orice tip de buze. Eu am mereu buzele uscate și crăpate oricât de mult le-aș hidrata, de aceea am mare nevoie de un ruj hidratant și tot din același motiv nu folosesc ruj prea des. (Click pe poză pentru Zoom)

De ce îmi place Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture? Pentru că este extrem de hidratant și ușor de aplicat. Tot ce-mi doresc de la un ruj este să hidrateze și să reziste măcar două ore, pentru că este evident cât de ușor se reîmprospătează cu o singură aplicare după un timp. Indiferent de câtă rezistență promite un ruj, acesta se va lua cu siguranță atâta timp cât bem apă, mâncăm sau întâlnim diverși factori care influiențează negativ rezistența.

Cum am menționat și mai sus, nu am nevoie să reziste mai mult de două-trei ore deoarece îl reaplic cu ușurință și este destul de ușor de transportat în geantă.

Un alt aspect pozitiv al rujului Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture, este faptul că nu se transferă pe dantură. Nu știu dacă așa funcționează la toate fetele, însă la mine nu se ia deloc pe dinți, lucru care m-a făcut să-l ador și mai mult. În plus, are și un miros atât de subtil încât recunosc că uneori îmi vine să-l mănânc…

Aspecte negative nu prea am de adăugat… poate singurul fiind prețul puțin mai piperat, mai exact 169 de lei.

În concluzie, recomand cu drag rujul mat marca Yves Saint Laurent. Chiar dacă prețul nu este tocmai unul mic, eu consider că își merită banii, sau cel puțin în cazul meu. Este exact rujul pe care îl căutam de mult și care-mi satisface toate dorințele începând de la calitate până la nuanță și design.

3 Comments

  1. Arata foarte bine si te prinde de minune nuanta. Sa-l folosesti cu drag! :* Indeed, e un pic cam scump si pentru mine, dar oricum un ruj ne tine mult si merita investitia. Decat 10 rujuri ieftine si de slaba calitate, mai bine unul sau doua foarte bune. 😀 In plus, il meritai. Asta e cel mai bun argument dintre toate :))

    1. Îți mulțumesc frumos! Adevărul este că eu nu prea mă dau des cu ruj pe buze, de aceea prețul este ok pentru calitatea pe care o oferă și mi se pare convenabil. Te pup pentru frumosul argument! :* :* ;*

Leave a Response