Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Make-Up

Să alegem rujul potrivit! NYX ; Catrice; L`Oreal

Nu folosesc foarte des ruj, nu am o explicație suficient de plauzibilă pentru a-mi răspunde la această întrebare, dar cert este că în cadrul unui eveniment ce presupune un machiaj de seară, îmi doresc rujul potrivit. Dacă tot îl folosesc rar, măcar să-mi satisfacă toate capriciile și să fie accesoriul perfect.

Sunt foarte pretențioasă când vine vorba de produsele de make-up pe care le folosesc, și ca orice femeie, îmi doresc produse cât mai calitative.

Revenind la ruj, am încercat câteva cu prețuripentru toate buzunarele.

Astăzi, am să fac o recenzie a trei rujuri pe care le-am cumpărat special pentru a le testa calitatea și a le recomanda, sau nu, și vouă.

1.Rujul NYX, Pure Red –Dacă tot m-am gândit să testez acest brand, am raportat curiozitatea la nevoia de un ruj pentru un eveniment.
Am avut surpriza de a descoperi un ruj extraordinar, rezistent și ușor de aplicat.

Rezistența este punctul forte, pot spune. După aproximativ 7 ore, rujul era aproape intact și foarte intens. Am rămas plăcut impresionată de calitate acestui ruj în raport cu prețul extrem de mic.

coli

Se găsește în orice magazin Kendra, iar prețul este de aproximativ 40 RON, spun aproximativ, deoarece chiar nu mai știu sigur cu ce preț l-am achziționat.

Deci recomand cu încredere rujurile marca NYX.

2.Rujul L`Oreal Color Riche Collection Exclusive by Doutzen`s Nude –Am ales nuanța Nude, deoarece nu vreau să scot mereu în evidență culoarea buzelor, accentuând mai mult ochii. Rujul roșu este clasic pentru machiajul de seară, dar devine monoton folosit prea des, schimbările sunt mereu binevenite.

Despre acest ruj, pot spune că nu excelează la capitolul rezistență, se șterge foarte repede de pe buze și nici acoperirea nu este una intensă.

Deși conferă un aspect plăcut buzelor, nu te poți bucura de culoare pe buze mai mult de o oră.

În concluzie, nu recomand din toată inima, însă dacă porți mereu un portofel încăpător sau geantă, îl poți aplica de fiecare dată când simți că este nevoie.

coli2

Prețul este unul destul de mic, 38-40 RON și se găsește în magazinele Kendra, Spehora, Douglas și altele.

3.Rujul Catrice Ultimate Stay –Pentru că prima dată când l-am achiziționat am fost destul de mulțumită de el, am vrut să încerc și altă nuanță. Este un ruj cu potențial, pot spune. Nu este la fel de rezistent precum NYX, dar stă binișor la capitolul calitate.

coli3

Prețul este deasemenea, destul de mic, în jur de 25 RON. În raport cu prețul, calitatea este peste așteptări, deci recomand.

Leave a Response