Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Îngrijirea Părului

Șamponul Kerastase – soluția pentru un păr frumos și sănătos

Am tot scris despre make-up în ultima perioadă încât nu m–am mai gândit deloc la ce produse bune și eficiente mi-am achiziționat în ultima vreme pentru îngrijirea și regenerarea părului.

Despre părul meu, am mai spus povestea… a suferit multe schimbări într-un timp foarte scurt. Aceste schimbări l-au afectat, iar cea mai nocivă schimbare a fost decapajul. Fiind precaută din fire, am început tratamente cu foarte multe produse naturiste dar și produse profesionale din comerț.

Deși obișnuiesc să vă spun experiențele mele cu produse naturiste (ulei de ricin, cocos,argan, miere, etc.), azi vă povestesc experiența mea legată de gama profesională pentru îngrijirea părului de la Kerastase.

Kerastase este un brand de lux pentru îngrijirea părului încă din anul 1964
, dezvoltat în laboratoarele L`oreal. În decursul timpului, profesioniștii ce au dezvoltat acest brand, au făcut cercetări și au fabricat produse eficiente și potrivite pentru toate tipurile de păr.

Primul șampon Kerastase l-am achiziționat din ProfiHairShop acum ceva timp și m-am declarat mulțumită de el. Am folosit cam jumătate din acesta și mi-a plăcut atât de mult încât l-am luat cu mine în vacnța de revelion și l-am uitat la hotel :))! Cum lucruri de genul acesta se întâmplă, am decis că trebuie să-mi cumpăr altul, tot din gama Kerastase deoarece eram mulțumită de rezultate.

Zis și făcut, mi-am achiziționat Șamponul Kerastase Nutritive Bain Satin 2, un șampon numai bun pentru părul meu uscat și lipsit de vitalitate.

De ce am ales șamponul Kerastase Nutritive Bain Satin 2? Pentru că am citit review-uri destul de bune despre acest produs. Problemele părului meu precum lipsa de vitalitate, textura uscată, descurcarea greoaie a firelor de păr și dificultatea aranjării acestuia, m-au determinat să caut cea mai bună soluție pentru rezolvarea acestor probleme și regenerarea firului de păr cu ajutorul produselor profesionale, nu doar cu uleiuri naturale.

Mod de folosire a șamponului Kerastase Nutritive Bain Satin2: După ce ați umezit părul în totalitate, aplicați șampon pe scalp, lungime și chiar puțin la vârfuri, apoi masați ușor. Clătiți și repetați procedura în cazul în care este necesar. Deci modul de utilizare nu diferă de alte șamponuri, este ușor de utilizat însă rezultatele sunt remarcabile. . După șamponare, veți simți părul ușor și descurcat încât vă veți putea trece degetele prin el fără să vi se încurce. Șamponul are 250 ml și o textură fină iar mirosul extrem de plăcut.

Șamponul precedent, Kerastase Bain Nutri-Termique, își făcea treaba destul de bine însă nu este vreo diferență între Nutri-Termique și Bain Satin 2.

Pe cel Nutri-Termique l-am achiziționat din ProfiHair Shop la prețul de 140 de lei, iar Bain Satin 2 l-am achiziționat de pe eMag la prețul de doar 85 de lei. Personal vă recomand să-l cumpărați de pe eMag, deoarece este mult mai ieftin și chiar cu costul transportului, nu ajungeți la enormul preț din magazine.

Vă las aici un scurt video cu șamponul Kerastase Bain Satin 2, pentru a vedea exact cum arată și câteva specificații în plus despre acesta. Calitatea filmării nu este chiar cea mai înaltă dar pentru că nu beneficiez de lumină naturală, este mai greu să am o calitate bună. Pentru o calitate bunicică, vă sfătuiesc totuși să selectați 720 p. Sper că v-am ajutat!

Kerastase Bain Satin 2! Vezi tot articolul : https://www.marina-adriana.ro/samponul-kerastase-solutia-pentru-un-par-frumos-si-sanatos/

Posted by Marina Adriana Blog on Sunday, 12 February 2017

1 Comment

Leave a Response