Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Divertisment

Topul meu de 5 filme horror

Vacanța de vară aproape este în plină desfășurare, zic aproape deoarece mai sunt cei cu bacul și apoi totul devine mult mai relaxat.

Ce poți face atunci când te plictisești și vrei o activitatea, însă codul galben de caniculă de afară, nu prea îți lasă multe opțiuni.

Ei bine cea mai bună opțiune este să te uiți la un film bun. Pentru că sunt o cinefilă desăvârșită și iubesc să merg la premierele de film, dar în același timp ador și filmele bune și clasice, am să fac un top al celor mai bune 5 filme horror pe care le-am văzut, până acum.

Locul 1 în top îl ocupă filmul Shutter-fotografii bântuite! Este primul film horror care m-a speriat și al cărui final nu am reușit să îl anticipez. Eu vă recomand filmul coreean și nu cel făcut de americani, deoarece coreenii au stilul lor extraordinar când vine vorba de filmele horror.
V-aș povesti ce se întâmplă în acest film, dar nu aș vrea să vă stric misterul. Am să vă las mai jos trailer-ul!

Locul 2 este ocupat de filmul Seven days to live. Apărut în anul 2000. Filmul este destul de bun, din punctul meu de vedere. Povestea este ok, puțin cam trasă de păr spre final, dar merită văzut.
Am să vă las un trailer, ca să știți la ce să vă așteptați.

Locul 3, este clar ocupat de filmul, Oculus! Filmul Oculus a apărut în 2013, și are o acțiune foarte interesantă. Protagonista filmului este o oglindă malefică.V-aș spune mai multe dar aș strica tot suspansul!
Aveți mai jos un trailer.

Locul 4 îl ocupă Silent Hill și Silent Hill 2. Ambele părți au fost foarte interesante. Deși Silent Hill este un film destul de vechi, îl recomand cu plăcere pentru fanii filmelor horror cu poveste și mister.

Ultimul dar nu cel din urmă, locul 5 este ocupat de Insidious Chapter 3. Deși am văzut toate părțile, Chapter 3 mi se pare cel mai reușit. Îmi place poveste și suspansul. Sper că va avea și o continuare.

Vă doresc vizionare plăcută!

2 Comments

Leave a Response