Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Fashion

Trei modele de cercei pentru o vacanță orientală

Nu am auzit nici măcar o femeie care să nu iubească bijuteriile. Fie că este vorba de bijuterii cu poveste, istorie, amintiri sau pur și simplu podoabe ce se asortează feminității noastre, bijuteriile au avut întotdeauna un impact uriaș asupra reprezentantelor sexului frumos.

Pentru că sunt femeie ca și voi, iubesc bijuteriile și le tratez ca pe niște vietăți. Nu este nimic greșit în a face o pasiune pentru bijuteriile frumoase.

Îmi iubesc brățara Pandora pe care-mi “scriu” povestea vieții mele prin intermediul talismanelor, dar iubesc la fel de mult bijuteriile ce se asortează perfect anumitor ținute din garderoba mea.

Pe lângă bijuteriile Pandora care mă ajută să-mi țin un întreg jurnal prin intermediul talismanelor, am dezvoltat o adevărată pasiune și pentru bijuteriile handamde. Consider că am un simț al esteticului mai aparte și nu mă dau în vânt după bijuteriile de serie, de aceea bijuteriile handmade au câștigat teren în lista preferințelor mele.

Îmi place ideea de unicitate și originalitate, dar și ideea că cineva s-a străduit, a pus pasiune și talent în bijuteria pe care eu o port cu drag.

Deoarece am o afinitate pentru bijuteriile handmade și o colecție impresionantă de cercei, am căutat câteva modele care să mă ajute în accesorizarea frumoasă și armonioasă a ținutelor pentru vacanța cu iz oriental ce urmează s-o petrec, departe de România.

Am găsit AICI câteva modele extraordinare de cercei handmade, lucrați frumos, în detaliu cu grijă și dedicare. Bineînțeles că n-am stat prea mult pe gânduri și am asortat repede în mintea mea trei modele de cercei cu ținutele pregătite pentru vacanță, modele ce am să vi le prezint mai jos:

1.Cercei Petra, 10 cm –  Pentru că vara aceasta vreau să schimb puțin stilul în vacanța de pe alte meleaguri, am găsit o pereche de cercei superbi ce se vor asorta perfect cu o rochița lungă de plajă cu model tribal. Am să vă las o poză căci poate vă ajută și pe voi să arătați fabulos la o plimbare pe plajă.

Cerceii au multe detalii și cu siguranță nu trec neobservați. În tonuri de maro și chihlimbar, se vor adapta perfect într-un peisaj oriental.

2.Cercei Lakisha, 11 cm – Puțin mai lungi decât tocul pantofilor mei stiletto, cu siguranță sunt impunători și se integrează frumos într-un outfit simplu pentru că vor fi detaliul care face diferența.

Sincer nu am fost adepta cerceilor lungi dar oricum vara aceasta sunt în vogă și m-au atras și pe mine în această zonă.
Îmi place foarte mult combinația de galben metalizat și negru, mă duc cu gândul la antichitate, la vintage dar aduși totuși în actualitate.

3.Cercei Venus, 10 cm – Dacă tot am vorbit doar despre cercei lungi, și cel de-al treilea model preferat de mine atinge tot lungimea de 10 cm. Cel mai mult îmi place combinația de negru și argintiu, se potrivesc perfect cu un top la baza gâtului de culoare galbenă, sau cel puțin acesta este contextul în care i-aș purta cu mare plăcere.

După cum ați putut vedea pe site, cerceii au și un preț pentru toate buzunarele, însă având în vedere că sunt creați manual și cu pasiune, pentru mine devin neprețuiți.

În concluzie cerceii prezentați anterior mă ajută să accesorizez după bunul plac, ținutele mele orientale pentru vacanța ce urmează. Fiind conștientă că detaliile fac diferența, sunt foarte atentă la accesoriile pe care aleg să le port la orice eveniment din viață.

4 Comments

  1. Imi plac cerceii Petra si cerceii Lakisha. Cand e vorba de modele mai orientale, prefer ca metalul cerceilor sa fie negru, rosiatic sau maro. Mi-ai amintit ca am cateva perechi de astfel de cercei. ^_^ Poate ii scot la cateva plimbari anul asta.

Leave a Response