Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Îngrijirea Părului

Ulei de argan pentru păr marca Bottega Verde

Îmi iubesc părul dar știu cât de deteriorat este în urma schimbărilor pe care le-am tot făcut în ultima vreme.
De la patru ani de roșcat, trecerea la blond în doar 6 ore nu a fost deloc ușoară iar efectele negative ale pudrei decolorante s-au văzut în timp. Nu doar decolorarea și vopsirea sunt factorii ce au contribit la distrugerea părului meu, ci și mediul.

Având în vedere că am călătorit în Orient unde temperaturile atingeau 28 de grade, iar din țară am plecat la minus câteva grade… este clar că asta nu a adus vreun beneficiu podoabei mele capilare.

Ei bine, după multe porduse despre care tot citisem, am aflat că uleiul de argan este ceea ce am nevoie pentru regenerarea firului de păr.

Am cumpărat uleiul de argan de la Bottega Verde și am început să-l folosesc cam de două săptămâni. Încă nu mă pot pronunța cu exactitate despre rezultate, deoarece este un ulei și rezultatele apar în timp și eu m-am înarmat cu multă răbdare. Pot spune că părul meu este totuși pe drumul spre recuperare.

Cum îl aplic pe păr? Aplic mereu uleiul de argan pe părul umed, mai exact pe vârfurile umede pentru a ajuta la regenerarea lor dar și pe scalpul umed masându-l până ce se absoarbe complet. Cantitatea trebuie să fie mică pentru a putea fi absorbită de firul de păr.

Pentru ce tip de păr se recomandă? Este recomandat pentru toate tipurile de păr dar în special pentu părul fragil, uscat, deteriorat și tratat. În componența sa nu intră doar ulei de argan pur ci și semințe de in, care sunt extrem de benefice pentru păr.

Pot spune că m-am îndrăgostit pur și simplu de mirosul subtil și plăcut. Cred că mi-aș cumpăra cu drag și o apă de parfum cu acele arome. Notele de vârf sunt citricele, notele de mijloc sunt florale iar cele de bază sunt lemnoase, toate alcătuind un miros extraordinar.

Ca preț este destul de piperat, eu l-am cumpărat din farmacie iar prețul este undeva în jur de 65 de lei iar flaconul are doar 50ml.

După cum puteți observa din poza pe care am făcut-o, sticluța vine în dotare cu pulverizator. Ceea ce înseamnă că nu veți risipi produs la folosire.

Care sunt primele efecte? Ei bine, de când îl folosesc observ că-mi pot lăsa părul să se usuce-n voie fără a arăta ca o mătură… cam așa arăta înainte părul meu dacă nu-l uscam cu feonul și peria. Acest rezultat speram să-l obțin, era obectivul meu… ceea ce înseamă că părul începe să se așeze și regenereze cel mai probabil prin îngroșarea firului.

Îl recomand cu drag și aștept și eu să văd rezultate mult mai clare, care cu siguranță vor apărea în timp. Bineînțeles că eu am să vă țin la curent cu detalii despre cum a evoluat părul meu și ce produse mai folosesc pe lângă uleiul de la Bottega Verde.

3 Comments

  1. Eu comand produse Bottega Verde de pe site-ul lor din Romania. Iar cand un produs nu este pe stocul de aici, putem opta pentru aducerea lui de pe stocul din Italia (caz in care dureaza 15 zile). Preturile de pe site sunt reduse de cele mai multe ori. Uleiul acesta, de exemplu, e 32 de lei azi (redus de la 64 de lei). Stiu ca +transport ar fi cam tot banii aia, dar eu iau mereu produse de 100 de lei ca sa nu platesc transportul :)). Deci ies bine la calcul. Si se da un produs cadou la fiecare comanda.

    1. Eu am văzut primul magazin Bottega Verde în mall-ul Burjuman din Dubai și am intrat de curiozitate, știam de ei tot de la tine dintr-un articol mai vechi și am zis să arunc un ochi. Mi s-au părut produse ok dar am zis că dacă vreau să cumpăr ceva, cumpăr la finalul vacanței să văd cu ce bani îmi mai rămân și nu am mai avut timp să dau o tură până-n Burjuman iar în Dubai Mall… printre cele 1200 și ceva de magazine, nu am avut șanse să-l găsesc… dar m-am bucurat că am găsit în farmacie la noi. :*

Leave a Response