Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Sănătate

Uleiul de ricin și beneficiile sale

De-a lungul timpului, oamenii au căutat în natură remedii pentru problemele legate de aspect și sănătate.
Uleiul de ricin, trebuie să fie nelipsit din casă deoarece are întrebuințări multiple.

Pentru un păr sănătos și bogat, gene lungi și dese, piele fără cusur sau unghii lungi și puternice, uleiul de ricin este unica și cea mai simplă soluție.

Cred că ați auzit de la prieteni sau ați citit o mulime de articole despre miraculosul ulei de ricin, însă eu împărtășesc cu voi din propria experiență. Am avut părul extrem de degradat însă nu mă gândeam deloc să îl tund, deoarece investisem foarte mult timp în așteptarea miracolului de a crește.

Deși mi-am dorit mereu părul lung, bogat și roșcat… varianta cea din urmă mi-a dăunat foarte mult sănătății firului de păr,nu am reușit fără a-l trata cu ulei de ricin. Vopsindu-mi părul lunar, acesta a devenit uscat și degradat.

Când am început să folosesc uleiul de ricin pentru regenerare, m-am înarmat cu multă răbdare și gânduri pozitive iar după doar două luni, așteptarea mea a dat roade.
Evident că eram obișnuită cu așteptarea, când tenul meu era distrus de acnee, așteptarea și speranța erau singurele mele remedii, astfel am primit ușor provocarea pentru regenerarea părului.

Ca și problemele cu acneea, tratarea firului de păr degradat, și-a găsit rezolvare tot în produsele naturiste.
Am folosit uleiul de ricin odată pe săptămână, uneori chiar de două, împreună cu uleiul de cocos. L-am lăsat să acționeze de fiecare dată peste noapte, este important să îl lăsăm ceva timp pe păr pentru a reuși să-și transfere toate proprietățile sale nutritive, direct în firul de păr și să îl hrănească cu doza de vitalitate de care are nevoie.

Un rol important, uleiul de ricin îl are în vindecarea negilor. Aplicat pe neg timp de 4 săptămâni în fiecare zi, reușește să vindece negii care dau un aspect neuniform pielii.

Uleiul de ricin se găsește în orice farmacie în recipiente de diverse cantități iar prețul este unul pentru buzunarul fiecăruia.

Leave a Response