Please assign a menu to the primary menu location under MENU

BeautyDiverseÎngrijirea TenuluiSănătate

Vichy Mineral 89 – primul produs pe 2019

Cum vremea de afară ne pune tot mai multe piedici și ne face să ne schimbăm puțin rutina în ce privește îngrijirea tenului, eu am tot căutat un produs pe care să-l adaug la colecția mea pentru a mă ajuta să îi dau tenului meu un refresh chiar și pe acest ger uscat dar să-mi folosească și în zilele toride de vară.

Tenul meu în această periaodă este gras în zona frunții și puțin uscat în zona nasului și bărbiei. Am un ten destul de ciudat și necesită îngrijire specială în funcție de anotimp însă sunt sigură că nu doar eu mă regăsesc în această situație și tocmai de aceea am ales să sriu acest articol.

Articolul de astăzi îl dedic unui produs care a reușit să mă convingă! Da, nu este un produs foarte scump, nu este un produs greu de găsit și cu sigurnață nu este un produs greu de luat peste tot, căci are doar 50 ml. Produsul despre care am să povestesc puțin astăzi este Vichy Mineral 89, un gel extraordinar pentru ten care are în compoziția sa 89% apă termală mineralizantă dar și acid hialuronic și glicerină.

Cum am descoperit gelul Vichy 89? După o experiență mai puțin fericită cu apa micelară Vichy, am mai dat o șansă brandului de cosmetice când am achiziționat o cremă de noapte pentru față și mi-a plăcut enorm.

Făcând o mică paranteză, dacă sunteți în căutarea unei creme exclusiv de noapte pentru față și vă regăsiți puțin în descrierea tenului meu (cu tendință acneică, sensibil și puțin gras în anumite zone și uscat în altele), cred că vi s-ar potrivi acest produs pe numele complet Vichy Idealia Nuit, vă las și o poză mai jos pentru a o găsi mai ușor.

Revenim la gelul nostru Mineral 89 și vă spun câteva plusuri ce m-au făcut să-l pun pe lista produselor favorite ca de început de an.

Beneficiile gelului Vichy Mineral 89

– conținutul de 89% apă termală
– acidul hialuronic din componența sa
– revigorează tenul
– hidratează puternic tenul
– conferă luminozitate tenului și îl reîmprospătează
– recipient drăguț și ușor de pus în bagaj în caz de vacanțe sau diverse deplasări
– produs hipoalergenic, mai exact pentru că nu conține parfum, minimizează riscul de alergii
– ușor de aplicat, fără să implice vreun efort complex
– poate fi folosit și în zona delicată a ochilor
– conferă protecție pielii și împotriva razelor UV
– potrivit pentru toate tipurile de ten dar hidratează puternic în special un ten uscat
– combate alți factori ce afectează tenul precum poluarea, stersul și oboseala

Mod de folosire! Aplicarea gelului este extrem de simplă, doar aplicați puțin produs și îl tapotați cu ajutorul degetelor pe suprafața tenului. Tenul trebuie să fie curățat înainte de aplicare.
Este un produs ce se folosește zilnic, destinat tuturor tipurilor de piele și conține doar 11 ingrediente.

Îmi place produsul deoarece îmi revigorează tenul, dă un aspect fresh și luminos iar pentru că eu călătoresc des, ambalajul practic mă convinge să-l iau cu mine peste tot, mai ales în următoarele două vacanțe planificate unde este foarte cald și am mare nevoie de un produs care să-mi potejeze tenul de razele puternice ale soarelui.

Vă recomand să achiziționați produsul din farmacii, iar cea mai potrivită farmacie în sensul acesta cred că este Bebe Tei, de unde puteți comanda și online la prețul de numai 78,50 Ron. După părerea mea în Bebe Tei îl puteți achiziționa cam la cel mai mic preț pe care-l puteți găsi în vreo farmacie.

2 Comments

Leave a Response