Please assign a menu to the primary menu location under MENU

BeautyMake-Up

ZOEVA Screen Queen – Review + Super Giveaway

Dacă tot am vorbit pe blog despre vacanțe și produse skincare în ultima perioadă, azi schimb puțin subiectul și revin la marea pasiune a femeii moderne, machiajul.
Probabil am mai menționat și-n articolele trecute din această categorie că sunt o împătimită a produselor de make-up dar nu sunt make-up artist.
Am făcut acum aproximativ un an un curs de automachiaj și de atunci am tot colecționat și testat o mulțime de produse de make-up.

Azi sriu despre o paletă care îmi place foarte tare și anume este vorba despre paleta Zoeva Screen Queen. Da, recunosc… rozul pudrat de pe ambalaj m-a cucerit. Nu știu voi, dar eu când îmi aleg produsele de make-up, pe unele le ”judec” și după ambalaj/recipient.

De ce îmi place paleta Zoeva Screen Queen? Are o singură nuanță mată și restul sunt sidefate, ce-i drept pentru unele persoane asta constituie un dezavantaj însă pentru mine a fost un plus deoarece am o paltă de la Tarte care are aproximativ aceleași nuanțe ca și Zoeva Screen Queen însă mate, deci am făcut o oarecare potriveală.

Îmi place pentru că are o textură cremoasă și sunt ușor de blenduit. Culorile sidefate dau puțin un aer glam machiajului și niciodată puțin sclipici nu strică.
Nu sunt fană a machiajelor puternice, consider că se pot folosi nuanțe sidefate și într-un machiaj natural și soft.

Un alt aspect ce m-a făcut să cumpăr această paletă, pe care ulterior am primit-o și cadou, este acea nuanță de albastru (Eye of a Painter) pe care o căutam de ceva timp pentru că este un albastru puțin spre gri, puțin spre turcoaz, pe scurt un albastru foarte interesant și veți vedea mai jos un swatch în care se vede bine cât de frumoasă și deosebită este această nuanță.

Unica nuanță mată este un roz pudrat pe care sincer nu cred că mă grăbesc să-l folosesc însă este de înțeles de ce au ales această nuanță, pentru că este culoarea ce definește paleta, ambalajul având aceeași culoare.

Nuanțele închise și puțin sidefate sunt interesante dar nu știu când am să pun pensula în ele, dar sunt foarte pigmentate și textura îmi place mult.

Mai jos v-am făcut swatch-uri pentru toate cele zece nuanțe pe care le conține paleta, pozele sunt făcute la lumină naturală pentru a reflecta cât mai bine realitatea. Sper să vă fie de ajutor:

Acum a venit partea cea mai interesantă a acestui articol, și anume GIVEAWAY-ul pe care l-am pregătit pentru voi în colaborare cu Nala Cosmetics și Anna Weber Make-up Artist. Produsele pe care le-am pregătit pentru giveaway sunt:
– Paleta Zoeva Screen Queen despre care tocmai v-am scris mai sus și exact cum vă spuneam, am cumpărat-o apoi am primit-o cadou și astfel am hotărât s-o dau cadou unei norocoase alături de alte produse.
– Peruca ombre blonde Margo termorezistentă de marca Belher.
– Trei pensule Zoeva Screen Queen edition
– Două rujuri Zoeva Screen Queen edition în nuanțele Dream in Color și Forever Jean
– Paleta mini Tarte Tarteist Pro To Go
– Nala Gel de duș cu tei
– Nala unt de corp cu tei
– Nala Scrub sare cu aromă de tei
– Parfum solid Victoria`s Secret

GIVEAWAY-ul și regulile pentru a aprticipa le găsiți cu un cick AICI. Câștigătoarea va fi aleasă prin intermediul site-ului random.org iar giveaway-ul s eva desfășura în perioada 20 mai – 30 mai. Aveți 10 zile la dispoziție să vă înscrieți, respectând condițiile de participare. Vă doresc mult succes! :*

1 Comment

Leave a Response